Advies

De razendsnelle ontwikkeling van digitalisering is ingrijpend op de arbeidsmarkt. Automatisering heeft vergaande gevolgen voor de inrichting van organisatiestructuren, leiderschap en ondernemerschap en sociale betrekkingen.

Om als organisatie mee te bewegen in deze transitie wordt er een intensief beroep gedaan op ons aanpassings- en doorzettingsvermogen en onze verantwoordelijkheden hierin. Dit vraagt wendbaarheid van zowel leidinggevenden als van de medewerkers.

Is jouw organisatie voorbereid op het veranderende werk? Zijn jouw medewerkers “fit voor de toekomst”? Weet je medewerkers te bewegen? Weet je medewerkers te binden? Zet je in op duurzame inzetbaarheid van de medewerkers?

Om succesvol te zijn in de veranderende wereld is continue aandacht voor employability een must.

Het stimuleren van employability in de organisatie vraagt om een integrale aanpak. Dat wil zeggen, het stimuleren van een focus op employability vraagt om een inspannings- en attitudeverandering van zowel werknemers als leidinggevenden. Daarnaast is het belangrijk om als organisatie een klimaat te creëren waarin mensen gestimuleerd en gefaciliteerd worden in het benutten en ontwikkelen van hun krachten.

In mijn advisering focus ik mij op deze integrale aanpak. Ik weet draagvlak te creëren door mensen en organisaties te verbinden, mee te nemen naar de kern en vanuit daar in ontwikkeling en beweging te laten komen. Ik ben hierin pragmatisch, realistisch en creatief.

Geïnteresseerd in één van de diensten die ik aanbied?

Bel gerust naar 06 – 183 902 05 of stuur een e-mail naar: info@doorgangcoaching.nl.

“ Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen ”

– Charles Darwin