Ervaringen

“ Eerlijk zijn tegen jezelf leidt tot de beste relatie met anderen… ”

Anna Karina ken ik nu zo’n 10 jaar. Wat begon als een goede collega is uitgegroeid tot een fijne vriendschap en sparringspartner. Als ik Anna Karina ontmoet, ervaar ik rust, aandacht, hartelijkheid en wijsheid. Anna Karina is een sterke vrouw die de nodige levenservaring heeft en waar je een luisterend oor vindt, die de tijd voor je neemt en altijd komt met een concreet advies.

Echt uniek aan Anna Karina is dat je bij haar zelden oordeel ervaart. Hierdoor voel ik me volledig uitgenodigd  om mezelf te zijn en mijn twijfels, kwetsbaarheden en minder mooie kant durf te delen/tonen. Want die hebben we allemaal. Toch durft Anna Karina zaken te benoemen en te bespreken om je vervolgens verder op weg te helpen.

Ard van der Hoeven

Interimmanager, Vooruitgang

Op dit moment volg ik een coachingstraject bij Anna Karina omdat het eind vorig jaar mij allemaal een “beetje te veel” werd. Belangrijk voor mij is om weer lekker in mij vel te zitten en te zorgen dat dit mij niet weer overkomt.

Anna Karina helpt mij op een vriendelijke manier om inzichten te krijgen en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe en hoe ik dit kan veranderen en toch mezelf kan blijven. Ook de sessie de hond als spiegel is erg leuk en zeker aan te raden. Verbazingwekkend hoe ze door oefeningen van mij en mijn hond inzicht krijgt/geeft.

Cathy Evers

Procescoördinator, Atos

Als jouw werk weg valt – om welke reden dan ook – dan kun je wel wat hulp gebruiken. Anna Karina is een aardig en positief denkend persoon die jou kan helpen, door informatie te geven, met allerlei waardevolle tips en trucs!

Ze heeft mij geholpen bij het benoemen van waar ik goed in ben en hoe ik mijn toekomstige baan kan bereiken: van IT change manager naar Java developer!

Corrine Rooks

Java developer, Atos

Anna Karina is van 1 januari 2016 tot 1 januari 2017 WorkForceManager geweest bij Atos. Ze heeft mij en mijn management team ondersteund in het proces om medewerkers meer eigen verantwoordelijkheid te geven voor hun loopbaan.

De IT-wereld is enorm in beweging, door automatisering, robotisering en offshoring verdwijnen banen en rollen, en er komen nieuwe voor terug. Anna Karina heeft onze medewerkers die spiegel voorgehouden, hen begeleid en gecoacht in de zoektocht naar hun (nieuwe) toekomst. De workshops die zij zelf op maat voor ons maakte, worden steevast met hoge cijfers (8 à 9) gewaardeerd. Bijvoorbeeld workshops “Regie op je loopbaan” en “Omgaan met veranderingen”. Anna Karina is een warme persoonlijkheid, waar ik erg prettig heb samengewerkt. Haar aanpak is een combinatie van duidelijkheid en realisme naast begripvolle coaching. Deze aanpak heeft medewerkers in beweging gekregen, die “vast” zaten. Een mooi resultaat, waardoor Atos nog steeds gebruik maakt van haar workshops en individuele coachingstrajecten.

Edwin ter Borg

Regiodirecteur, Atos

We hebben een fantastische training gehad van Anna Karina. Anna Karina luistert en observeert goed, ze voorziet je van de nodige tips & tricks. Ze helpt en steunt je daar waar nodig. Ze is erg professioneel en heeft overal een oplossing voor.

Door de opdrachten die ze geeft krijg je meer inzicht in jezelf. Ze kent de markt en weet waar ze over praat. Je komt vol energie uit de sessies!

Ik ben zeer tevreden over haar training/coaching en zal haar zeker aanbevelen. Hartelijk dank dat ik de training mocht volgen.

Jeanette Ramakers

Projectmanager, Atos

Anna Karina is gedurende ruim een jaar werkzaam geweest als interim mobiliteits-adviseur bij de rechtbank Noord-Nederland. Gedurende deze periode heeft zij de basis gelegd voor mobiliteitsbeleid.

Zij maakt medewerkers bewust waar zij staan, zij geeft vertrouwen en gaat de confrontatie niet uit de weg. Dankzij haar netwerk weet zij voor medewerkers ook de verbinding naar buiten te leggen. Daarmee heeft Anna Karina een belangrijke bijdrage geleverd aan ons mobiliteitsbeleid, om die reden kan ik haar van harte aanbevelen.

Marcel Poorthuis

Bestuurslid, Rechtbank Noord-Nederland

Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Anna Karina. Een breed inzetbare professional; zowel in de profit als non profit, op tactisch en strategisch niveau, maar ook operationele werkzaamheden schuwt ze niet.

Wat haar uitzonderlijk goed maakt, is haar persoonlijkheid. Ze gaat het gesprek aan, met respect, maar altijd eerlijk. Met oog voor resultaat, maar ook voor de mens. Waar je ook beweging wil; in organisaties, teams of bij individuele medewerkers; Anna Karina zorgt ervoor!

Janine Smetsers

Senior Consultant HRM, YACHT

Tijdens mijn VanWerkNaarWerk-traject, kreeg ik Anna Karina als loopbaancoach toegewezen. Ik was daar eerst sceptisch over, maar ik had direct een ‘klik’ met haar. Anna Karina is heel toegankelijk en luistert goed. Toch weet ze heel goed de emotie te scheiden van de feiten. Dat was verhelderend.

Emoties blokkeren je om die stappen te nemen die je wel zou willen nemen, maar niet durft te nemen. Anna Karina hield me telkens een spiegel voor en, nog belangrijker, zij geloofde in mij. Mijn twijfel werd omgebogen naar vertrouwen. In mezelf, mijn talent, mijn toegevoegde waarde en mijn kunnen. En toen dat zaadje eenmaal was geplant, voelde ik dat ik en ik alleen, het moest voeden om het te laten groeien.

Ik heb de (schijn)veiligheid van een vaste baan losgelaten en werk nu als zelfstandig communicatieadviseur en freelance tekstschrijver. Na 20 jaar doe ik eindelijk wat ík wil en wat ik kán! En daardoor alleen al, ben ik een leuker en tevredener mens geworden. Dat gevoel gun ik iedereen.

Alette van der Velde

STUDIOALET