Over mij

Wat mensen motiveert en hen talent is als een rode draad in mijn loopbaan. Dit werd al duidelijk tijdens mijn afstuderen bij Walibi Flevo, waar ik de motivatie van het parkpersoneel heb onderzocht. Sinds 2004 ben ik, na de opleiding Leergang voor Professionals bij de School voor Coaching, aan de slag als professional coach.

Als interim professional heb ik jarenlange ervaring opgedaan in uiteenlopende functies bij diverse organisaties. Door mijn werkervaring als manager, projectleider, coach en adviseur ken en herken ik waar de ‘bottle neck’ zit in een organisatie.

In mijn loopbaan heb ik veel te maken met organisatieveranderingen vanwege krimp of fusie van de organisatie. Dit brengt grote onzekerheid met zich mee voor medewerkers. Door hen handelingsperspectief te bieden in de vorm van loopbaancoaching of het aanbieden van een Van-Werk-Naar-Werk traject, erkent de organisatie zijn medewerkers. Als loopbaancoach is het mijn taak de organisatie te ontzorgen en medewerkers te begeleiden bij deze veranderingen. Mensen stimuleren om ‘in hun kracht’ te komen, geeft mij persoonlijk de grootste voldoening.

 

Tot ziens,

Anna Karina Driessen