Waarom Doorgang Coaching & Advies?

Privé

Iedereen loopt wel eens een keer ‘vast’ in het leven. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, relaties of gezin. En het één heeft altijd effect op het ander, want je neemt jezelf altijd mee. Wil je het tij keren, maar weet je niet hoe en waar te beginnen?

Dan is Doorgang Coaching & Advies beslist iets voor jou! Als coach kijk ik met jou mee welke gesloten deuren geopend kunnen worden en welke deuren gesloten kunnen worden. Dat doe ik niet voor jou, dat doe je zelf. Want alleen jij hebt de sleutel!

Werk

Veranderende omstandigheden op het werk vragen om wendbaarheid. Niet alleen van de organisatie, maar ook van jou als werknemer.

Zit jij nog op de goede plek of staat je baan op de tocht? Wil je vrijwillig of moet je gedwongen iets anders zoeken? En welke consequenties heeft dat dan? Een nieuwe richting inslaan, is spannend. Het betekent immers ook: loslaten.

Bewustwording over jezelf, jouw mogelijkheden, talenten en (toegevoegde) waarden, zijn essentieel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Doorgang Coaching & Advies helpt je hierbij.

Coaching & advies

Als coach en adviseur ben ik een tijdelijke reisgenote. Vergelijk mij met een TomTom in de auto. Jij voert de bestemming in, ik bied de alternatieve routes aan.

Soms leidt dat ertoe dat een bestemming wordt gewijzigd, maar we komen altijd op een bestemming aan.

Niets is onmogelijk als je dat doet om het mogelijk te maken. Je hoeft alleen maar die ene doorgang te vinden. Want die is er. Ergens. Altijd! Doorgang Coaching & Advies is gespecialiseerd in het vinden van jouw doorgang.